Gratis retour

Niet tevreden met je bestelling? Jammer natuurlijk, maar geen probleem bij PadelDirect.
Je kunt het aankoopbedrag terugkrijgen of een ander, vergelijkbaar of geschikter product of artikel uitkiezen. Aarzel daarom niet en neem contact met ons op. Je hoeft ons niets te uit te leggen waarom je de bestelling wilt terugsturen.

Gratis retour

Bij PadelDirect heb je uiteraard het wettelijk recht om een product gratis te retourneren. Als je hier gebruik van wilt maken, dan moet je dit binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen aan ons te melden. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk aan ons terug te sturen.

Wilt u een product retourneren? Dat kan via ons online retourformulier.

Voorwaarden en uitzonderingen

Als je een bestelling of product retour stuurt, dien je alle geleverde toebehoren mee te sturen. Het product moet – indien redelijkerwijs mogelijk – in originele (nieuw)staat en in de oorspronkelijke verpakking naar ons teruggestuurd te worden. Producten die gebruikt zijn kun je niet terugsturen omdat wij die dan niet meer als nieuw kunnen verkopen.
Dit geldt uiteraard ook wanneer je een showroom- of demomodel hebt gekocht.

En verder..

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen, wordt deze grondig door ons gecontroleerd omdat wij ook voor retour ontvangen goederen dezelfde kwaliteit willen waarborgen. Als de retourzending door akkoord bevonden wordt, zullen wij – afhankelijk van je wens – het product omruilen of het aankoopbedrag terugstorten. Heb je gekozen voor het terugkrijgen van het aankoopbedrag? Dan staat dit zo snel mogelijk – en uiterlijk binnen 14 dagen op je rekening. Wanneer wij het product binnen de 14 dagen na ontbinding nog niet hebben ontvangen, dan kunnen wij u vragen om een verzendbewijs, voordat wij overgaan tot uitbetaling van het aankoopbedrag.

Herroepingsformulier

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om het product op eigen gelegenheid terug te sturen. Hiervoor kunt u het herroepingsformulier gebruiken. De herroepingstermijn is in dit geval ook 14 dagen en het product dient ook 14 dagen na de melding bij ons binnen te zijn. De verzendkosten zijn dan voor uw eigen rekening.