Over Padeldirect

Over PadelDirectNiet zomaar een webshop..

PadelDirect is niet zomaar een webshop maar een webshop die is ontstaan uit enthousiasme en passie voor deze snelgroeiende sport, misschien wel de snelst groeiende sport in Europa.
Onze locale tennisvereniging waar ik in het bestuur zat kreeg, net als alle andere tennisverenigingen in Nederland, te maken met een teruglopend aantal leden. Tennis is jammer genoeg minder populair dan jaren geleden en dat vertaalt zich daardoor in minder spelers. Zo ook bij onze vereniging en daarom zochten we iets anders wat mooi aansluit op tennis. Via een aantal tips kwam ik in aanraking met padel en was vanaf het eerste YouTube filmpje dat ik zag verslaafd aan deze waanzinnig gave sport. De snelheid, dynamiek en het enthousiasme bij padel sprak me vanaf het eerste moment enorm aan.

Uiteraard bracht ik dit onder de aandacht van de vereniging en zijn we er met z’n allen mee aan de slag gegaan om padel bij ons te introduceren. Met volledige steun van onze leden werden de eerste banen in juni 2016 opgeleverd en enthousiast in gebruik genomen. Ik zag padel binnen onze vereniging en in de omgeving groeien en besloot toen dat ik er alles aan wilde doen om mijn steentje bij te dragen aan de groei van deze supergave sport. Ik vond het spel zelfs zo fascinerend dat ik besloot om van mijn passie m’n werk te gaan maken. Omdat ik dit graag samen met mijn vrouw wilde doen besloten we een in padel gespecialiseerde webshop te bouwen waarin we alles wat een padelspeler nodig heeft aan te bieden.

Maar niet alleen verkoop, ook een eerlijk advies in de keuze van een racket is erg belangrijk om optimaal van het spel te kunnen geniet. We hebben daarom alles wat we verkopen zo duidelijk mogelijk laten fotograferen om je een goed beeld te geven van onze producten. Ook alle beschrijvingen over de producten hebben met zorg geplaatst en tot slot hebben we alles logisch gerangschikt om het jou zo makkelijk mogelijk te maken een passend racket te vinden. Lukt het toch niet om je keuze te maken, geen probleem, bel dan even onze klantenservice, we helpen je graag verder! We wensen je veel plezier met het winkelen in onze winkel en heel veel succes en plezier op de padelbaan!

Namens het team van PadelDirect.nl

Peter Dirksen