Padel racket kopen

Padel racket kopen

Een padel racket kopen kan makkelijk en veilig op padeldirect.nl. Hier vind je modellen voor alle niveaus, geselecteerd door het professionele team van padeldirect.nl.  Onze collectie is zo samengesteld dat je eenvoudig kan selecteren op bijvoorbeeld merk of gewicht. Natuurlijk kun je altijd mailen of bellen voor een persoonlijk advies. We helpen je graag om jouw ideale padel racket te vinden.

EEN PADEL RACKET KOPEN VOOR ELK NIVEAU

kleine kinderen

Kinderen kunnen al vanaf 4 jaar een spelletje padel meespelen. Voor hen kan je een lichte, kleine padel racket kopen. De Bull Padel Funny Boy en de Bull Padel Funny Girl zijn speciaal voor hen ontworpen. Wanneer ze kunnen overstappen naar een junior racket hangt natuurlijk af van hun groei, maar over het algemeen is dit bij 7 of 8 jaar.

junior

Voor onze junioren hebben we verschillende modellen, die speciaal aan hun lichaamsbouw zijn aangepast. De grip van het padel racket is dunner dan bij de senior modellen, waardoor de rackets makkelijk te hanteren zijn, en het blad is kleiner. Kies uit verschillende bladvormen. Zo kan je bijvoorbeeld een padel racket kopen met een traanvormig blad – de Adidas Adipower CTRL 1.7 Junior, of de Adidas Step Junior met een rond blad. Dit laatste racket is speciaal ontworpen voor beginnende junioren, maar natuurlijk zijn er ook jongeren die op hoger niveau spelen. Kijk bij het aanbod welk racket het meest geschikt is. De overstap naar een senior racket hangt ook hier weer af van groei, kracht en lichaamsbouw.

beginners (senior)

Beginners kunnen het beste een padel racket kopen met optimale controle. Zo leer je het snelste om de bal te beheersen. Kijk eens naar de Dunlop Spark 365, de Adidas Drive EVO of de Dunlop Fury Elite. Deze modellen hebben een grote sweet spot, voor een goede balcontrole.

gemiddeld/gevorderd (senior)

Spelers met meer ervaring die een padel racket kopen willen, kunnen zich eens oriënteren op de Starvie Soft R 7.2 Pink of Blue. Dit is een flexibel model dat goed mee buigt.  In een iets lagere prijsklasse vinden we de Head Instinct N2, met een diamantvormig blad, wat goed is voor zowel power als controle. De Babolat Contest is misschien wel je eerste stap op de wedstrijdbaan!

gevorderd/zeer gevorderd (senior)

Speciaal voor de gevorderden hebben wij de Adidas Adizero 1.7. Dit is een precisieracket met een rond blad en veel power. Maar ook de Adidas Supernova ATTK 1.7, de Dunlop Blast en de Black Crown Piton modellen garanderen optimale precisie en power. Veel van deze modellen worden door professionele spelers gebruikt.

LADIES ONLY

Speciaal voor vrouwen kun je een padel racket kopen met aangepast design. Deze modellen zijn lichter en hebben een vrouwelijkere uitstraling. Voor de beginnende en gemiddelde speler hebben we onder meer de Adidas Match Woman en de Adidas Drive Woman. Voor de gevorderde padelspeelster hebben we de Adidas Supernova Woman. Uiteraard kun je als vrouw ook kiezen uit de regular modellen. Kijk in onze winkel welke padel racket je het beste bevalt, of neem contact op met padeldirect.nl voor een advies.