Ontdek de revolutie van de Head Radical padelrackets

1 December 2023
Ontdek de revolutie van de Head Radical padelrackets

De langverwachte Head Radical-serie is hier om jouw padelspel voorgoed te veranderen! Ontworpen voor veelzijdige spelers die streven naar ultieme controle. Elk racket in deze serie is een troefkaart die je spel naar nieuwe hoogten zal brengen.

Radical Pro: Een nieuwe dimensie van controle voor de professionals

Het vlaggenschip van de serie, het Radical Pro padelracket, behoort tot de nieuwe druppelvormige serie en introduceert een revolutionaire vorm die gericht is op gevorderde en professionele spelers. Met een 3K carbon raakoppervlak biedt dit racket ongekende controle en veelzijdigheid. Dankzij de perfecte balans is het racket wendbaar, waardoor je elke beweging met precisie kunt uitvoeren.

Radical Motion: Lichtgewicht meesterwerk voor beweeglijkheid

Het Radical Motion padelracket is het lichtste in de nieuwe druppelvormige serie. Dit racket combineert radicale controle met extra beweeglijkheid. Het 3K carbon raakoppervlak versterkt de controle, waardoor je de bal met finesse kunt manipuleren. Voor de spelers die vertrouwen op snelheid en wendbaarheid is dit racket de ultieme keuze.

Radical Elite: Perfecte controle voor gemiddelde en gevorderde spelers

Het Radical Elite padelracket is ontworpen voor gemiddelde en gevorderde spelers die streven naar radicale controle. De druppelvormige serie biedt een nieuwe dimensie in vorm, terwijl het lichtere gewicht en de optimale balans gecontroleerd spel ondersteunen. Het gebruik van glasvezel op het raakoppervlak zorgt voor een zachte touch, wat resulteert in meer comfort en eenvoudige kracht.

Innovatieve technologieën voor ongekende prestaties

Alle rackets in de Head Radical-serie zijn uitgerust met baanbrekende technologieën om je spel te verbeteren. De Auxetic-technologie, bekend om zijn unieke vermogen om uit te zetten bij impact, zorgt voor extra power en een sensationeel impactgevoel. De Soft Butt Cap-technologie biedt daarnaast een zachter speelgevoel en dempt ongewenste vibraties, waardoor je volledig gefocust kunt blijven op je spel.

Een stijlvol statement

Naast ongeëvenaarde prestaties biedt de Head Radical-serie ook een exclusief ontwerp dat ervoor zorgt dat je opvalt zodra je de baan betreedt. De Radical Pro en Radical Motion hebben een marineblauw ontwerp met doorzichtige carbonelementen voor een extra premium look. De Radical Elite valt op door het kleurrijke ontwerp. Het samenspel van innovatieve technologieën en opvallend design maakt deze rackets niet alleen een krachtige keuze, maar ook een stijlvolle statement op het padelveld.

Kortom, de Head Radical-serie belooft een revolutie in de wereld van padel, en met deze nieuwe rackets ben jij klaar om de controle over je spel te nemen. Ga voor radicale controle, buitengewone veelzijdigheid en stijlvolle dominantie met de Head Radical-padelrackets. Het is jouw tijd om te schitteren op het padelveld!


/

 

Tags:
  • release
  • head
  • padelrackets
  • radical