Upgrade jouw spel met de nieuwe Osaka padelcollectie

16 January 2024
Upgrade jouw spel met de nieuwe Osaka padelcollectie

Het jaar begint goed met een volledig nieuwe Osaka padelcollectie! Met de lancering van de 2024 padelrackets wordt het spel naar nieuwe hoogten getild. Deze collectie, gekenmerkt door aantrekkelijke prijzen en uitstekende speelresultaten, belooft elke padelspeler een ongeëvenaarde ervaring.

Padelracket series

Osaka heeft zes unieke series padelrackets ontwikkeld, elk met zijn eigen kenmerken en geschikt voor verschillende spelersniveaus.

Deshi
Deze aantrekkelijk geprijsde rackets zijn perfect voor beginners. De Deshi rackets hebben een ronde vorm, een laag balanspunt en zijn gemaakt van zachte materialen wat zorgt voor een makkelijk hanteerbaar racket met veel controle. Precies wat je nodig hebt als beginnende speler!

Vision
De Vision serie is geschikt voor spelers van beginnend tot gemiddeld niveau. De gebruikte materialen geven je iets meer power, maar zijn nog steeds vrij zacht waardoor het racket goed hanteerbaar is en de nodige controle geeft. De Vision serie is er in een ronde vorm voor de verdedigende spelers en in een druppelvorm voor de spelers met een allround speelstijl.

Vision Aero
De Vision Aero is er voor degenen die naast bovenstaande eigenschappen van de Vision serie op zoek zijn naar een racket met extra snelheid en wendbaarheid. Dankzij het lichtere gewicht helpt dit racket om sneller te bewegen en elke hoek van het veld te bestrijken.

Vision Pro
Deze rackets zijn geschikt voor de gemiddelde spelers met padelervaring. De hoogwaardige materialen helpen je om jouw spel naar een hoger niveau te tillen. De Vision Pro serie is er in een ronde vorm voor de verdedigende spelers en in een druppelvorm voor de spelers met een allround tot aanvallende speelstijl.

Pro Tour
De Pro Tour serie is gemaakt voor ervaren en gevorderde spelers. De rackets bieden maximale kracht en precisie voor competitieve spelers. Het druppelvormige racket biedt optimale power voor aanvallende spelers en het rondvormige racket biedt veel output en een goede hanteerbaarheid voor verdedigende spelers.

Pro Tour LTD
De Limited Edition serie maakt gebruik van hoogwaardige materialen en technologieën voor maximale prestaties voor gevorderde spelers. Wat deze rackets uniek maakt is de aluminium coating over het 3K carbon. Dit maakt de rackets duurzamer en harder, zonder dat dit ten koste gaat van het lichte gewicht.

Shop hier alle Osaka padelrackets.

/

Osaka padeltassen

Naast de indrukwekkende reeks rackets introduceert Osaka ook nieuwe padeltassen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Of je nu op zoek bent naar een ruime tas voor al jouw padelspullen of een compacte tas om je padelracket mee te nemen, de collectie heeft het allemaal! De tassen bieden gemak en organisatie voor elke padelspeler. Shop hier de tassencollectie.

/

Mix & Match

Op zoek naar een racket én een bijpassende tas? Onze samengestelde sets zijn niet alleen stijlvol maar ook nog eens extra voordelig. Profiteer hier van speciale bundelkorting bij aankoop van een padel set!

Kortom, of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet op het padelveld of een doorgewinterde professional die op zoek is naar het beste materiaal, Osaka heeft voor elk wat wils. Investeer in kwaliteit, innovatie en stijl met de Osaka padelcollectie!

Tags:
  • release
  • padelrackets
  • osaka
  • collectie